ОСІННІ РОЗВАГИ В ЦДЮТ

2021-11-02

/Files/images/koval/garbuzov_fantaz/1.jpg

28 жовтня 2021 року в ЦДЮТ ім. О. Шакала відбулися заходи, присвячені осінній тематиці: виставка-конкурс виробів з природних матеріалів «Гарбузові фантазії» та розважальна програма «Гарбузова вечірка»

На врожайні щедрі терези

Викотила осінь гарбузи.

В барвах літа, повнобокі, пишні

Сяють, наче глечики з Опішні,

І такі – хоч на базар вези!

Різноманітність квітів, овочів, листочків і гілочок втілилися в чудові, цікаві композиції вихованців, які підготували виставку осінніх дарів. А королем виставки став габуз та цікаві й креативні вироби з нього. Кожна представлена робота заслуговувала на увагу та нагороду.

Продовженням гарбузової тематики для вихованців закладу стала костюмована розважально-ігрова програма «Гарбузова вечірка». Вечірка була насичена різноманітними конкурсами та естафетами, загадками, танцювальними іграми-руханками.

Гуртківці охоче приймали участь у дійстві. В кінці вечірки було оголошено переможців ігрової програми та виставки-конкурсу «Гарбузові фантазії», які отримали солодощі та дипломи.

Дякуємо усім за участь!

/Files/images/koval/garbuzov_fantaz/0.jpg/Files/images/koval/garbuzov_fantaz/20211029_124437.jpg/Files/images/koval/garbuzov_fantaz/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi